13 de Noviembre 2007

Sabeu quan, al corrillo del cafè del matí a la feina, algú us troba un chupetón al coll? I quan puja la sang a les galtes irremeiablement i saps que estàs vermella com un tomàquet?

Pos eso.

Escrito por mon a las 10:06 AM | Comentarios (0)

12 de Noviembre 2007

Lío embarazoso...

Ahir vam anar al gv2 a veure lío embarazoso i sí que va tenir d'experiència d'embaràs, allò...

la parella que s'asseia tot just davant nostre va decidir que, a part de gaudir de la pel·lícula, podíem gaudir d'espectacle en viu mitjançant petons, moviments estranys, felacions i suposem que d'altres (quan es van tirar a terra doncs vam perdre visió).

Anem a veure, qui més qui menys ha tingut sexe en llocs públics/inversemblants/el que sigui, però si heu de fer res en un cinema tingueu en compte:

- Teniu gent a la sala? Si és així, poseu-vos el més enrera possible, lluny de totes les mirades. Tingueu en compte que la gent en un cinema mira a la pantalla, així que tracteu de no interferir en el seu angle de visió. Si aneu a unes hores i a una peli on pràcticament no hi hagi ningú, millor que millor.

- Si el que us mola és que us vegin opteu per un altre lloc, si us plau! Hi ha gent que va al cinema a veure la pel·lícula! Ho podeu fer al carrer, en un caixer, en un ascensor, a la platja, al bosc, a un parc, a un cotxe, en uns lavabos públics... en aquests llocs la gent té opció de mirar o no mirar si no vol, però a un cinema si mires la pantalla i de camí veus més coses et destorba una mica, la veritat!!

Conclusió: la peli entretinguda, tot i que per una crítica que vaig llegir m'esperava una altra cosa. Ara, també us dic que em vaig perdre unes quantes escenes per la "parelleta juguetona" que teníem al davant...

Escrito por mon a las 10:01 AM | Comentarios (0)

11 de Noviembre 2007

Dia complet amb tints sevillans

De Lisboa de moment no he fet post, podeu anar tastant el de la xux, que té moltes fotos xules! :)

D'ahir dir que va ser un dia molt intens!

El dia va començar al Liceu, va seguir a l'antic Hospital de la Santa Creu, a Collblanc, a la Vil·la Olímpica a un lloc francès recomanable ja només per la decoració, a la Sagrada Família, a Montjuïc, a la Rita, al Raval, al llit.

Ara hem quedat per anar al cinema, però només dir:

- No sé d'on em vénen els mails proposant activitats gratuïtes i descomptes, però per mi que segueixin venint!

- El lloc molt wapo, s'haurà de tornar ( felicitats!! :) )

- Els sevillanos tan macos com sempre i amb amistats igual de maques. Aquesta gent m'encanten. Crec que caldrà anar fent una escapadeta anual... ells aquí o nosaltres allà (mmmmm, ese pescaítoooo!!). Un petonàs molt fort, guapíssims!

I el que vaig menjar ahir! Quin horror!! Xo wano, mira, la vida són dos dies, ja farem bondat (o ho intentarem! jeje) entre setmana!!

Marxo que no vull fer tard! Cinema session amb les nenes! I demà no us descuideu de felicitar al nen, que en fa 24! ;)

Escrito por mon a las 6:29 PM | Comentarios (0)